home

Adres


Vallei campers

Ravelijn 15

3905 NT Veenendaal

06-22285450

Tom Slagmoolen

 

 

 


                


Ambachtsheer Camperverhuur is Rimor dealer

Gastenboek


Laat een bericht achter in ons gastenboek. Deel uw positieve ervaringen en tips met onze andere huurders. Bijvoorbeeld welke camping u beviel, de mooiste bezienswaardigheden in een bepaalde omgeving of gewoon dat u genoten hebt.
Uw e-mail adres vragen wij alleen ter controle en om te voorkomen dat er spamberichten in ons gastenboek geplaatst worden. Uw e-mail adres wordt niet op de website gepubliceerd!
Wilt u anoniem een reactie plaatsen? Vul dan uw achternaam niet in.

De met een verplicht veld aangegeven velden zijn verplicht

Aanhef De heer Mevrouw
Naam
Email verplicht veld
Uw bericht verplicht veld
Bewijs dat u geen robot bent door onderstaande pijl naar rechts te verplaatsen.

Geplaatste reacties

Dhr. Hidde Glas19-09-2020
Huub en Klazien bedankt voor de super week met één van jullie campers zijn zeer tevreden en raden jullie bij een ieder aan. Vriendelijke groeten Tineke en Hidde Glas Gorinchem
Mevr. Willy30-09-2019
Huub en Klazien, wij zijn nu al super tevreden met jullie. Wij vragen een paar dagen voor ons vertrek of het nog mogelijk is om van camper te wisselen en dat was geen probleem. Bedankt alvast en na onze vakantie zullen wij hier onze reis en onze ervaring hier delen!
Dhr. Jan Koenderink07-08-2019
Een camper hier huren is een aanrader. Vriendelijk, meedenkend en vakkundig geholpen, geen no nonsens. Wij wonen op een klein uur rijden, maar zeker de moeite waard. Fam Ambachtsheer bedankt! Een aanrader voor campers is de stadscamping in bijna hartje Middelburg
Dhr./mevr. Ellen en Henk van Tilborg14-09-2018
Wij kijken beiden terug op een geslaagde trip van 3 weken en 2.600 km door Bretagne met de Rimor Katamarano 95 p Plus die wij bij Klazien & Huub hebben gehuurd. Wat een geweldige camper; Meer dan voldoende bergruimte en een prima auto om afstanden mee te maken! Voor ons reden om voor volgend jaar mei weer een camper bij Klazien & Huub te huren. Dan wordt het een andere camper omdat we dan met beide (volwassen) kinderen op pad gaan. Klazien & Huub, nogmaals dank voor jullie flexibiliteit en gastvrijheid; wij waarderen dat zeer!
Dhr. Klijn18-08-2018
Een prachtige vakantie met ons gezin van 5 personen in Noorwegen gehad in een hele mooie camper. Wij hadden de Rimor Katamarano Sound gehuurd en die voldeed prima aan de verwachtingen. De accu begaf het (wat nooit te voorspellen is) en hebben we vervangen. De volgende dag stond het bedrag van de gemaakte kosten alweer op onze rekening. Over betrouwbaarheid gesproken... Kortom, iedereen die een camper zou willen huren, kunnen wij aanbevelen dat bij Huub en Klazien te doen!
Dhr. Jerome Rats28-09-2017
Hallo Huub en Klazien, ik ben Jerome. Wat een leuke verhalen en reacties van al jullie zeer tevreden klanten die bij jullie een Topmerk Camper hebben gehuurd, dit zegt toch al genoeg lijkt mij, want Rimor is en blijft een Topmerk, vooral het aanbod wat Rimor te bieden heeft aan modellen, daar komt geen ander merk tegen op. Ik hoop dat jullie het met mij eens zijn, en ik hoop ook dat al jullie zeer tevreden klanten mijn verhaal ook lezen. Huub en Klazien: Chappeau !!! Groetjes van Jerome.
Mevr. Schreur20-08-2017
Hallo. ondanks dat wij alleen contact hebben gehad voor een los onderdeeltje voor onze camper,kan ik alleen maar ZEER positief zijn over de afhandeling hiervan. mochten wij nog weer iets nodig hebben voor onze camper zou ik gelijk weer naar Huub en Klazien toe gaan. nogmaals heel erg vriendelijk bedankt voor uw bereidwillendheid dhr.Huub. met vriendelijke groet, Stef&Dianne Schreur, Dinxperlo
Dhr. Toine en Mariell10-06-2017
In de meivakantie 2017 hebben wij met 3 prachtige, vrijwel nieuwe campers een mooie reis gemaakt naar Zuid Frankrijk. Met drie gezinnen was het een fijne belevenis. De campers zijn prima uitgerust met alles wat je onderweg nodig hebt. We hadden onderweg natuurlijk veel bekijks als we met drie campers op campings binnen kwamen rijden. Huub en Klazien zijn heel enthousiaste mensen die het woord service echt uitstralen. Het huren van campers is bij hen zeker aan te raden. Binnenkort vermelden we hier een link naar een leuk filmpje via YouTube.
Mevr. Ellen22-08-2016
We hebben onze camper laten opknappen door het plaatsen van een gasoven en nieuwe tafel en een zonnepaneel, daar zijn we zeer blij mee het is ook op een vakkundige manier gedaan ,we zijn goed geholpen ,het is een aanraden waard. Afzender E.B uit Hellevoetsluis
Dhr. Arie, Tijmine, Jan en Marit08-08-2016
Met ons gezin zijn we 2 weken op pad geweest met de Rimor Katamarano 50. Een prachtig ruime camper. Hij rijdt moeiteloos door de bergen. We bedanken Klazien en Huub voor hun enthousiasme en goede service.
Dhr. Botman29-03-2016
Op zoek naar de ideale camper kwamen wij bij Huub en Klazien terecht. De ideale camper voor ons is de rimor Katamarano 50. Als kakelverse Rimor dealer hebben we bij Ambachtsheer deze camper gekocht. Als eersten in Nederland. De service van Huub en Klazien is onovertroffen. Deze Rimor dealer is een echte aanrader
Dhr. Gerard en Ingrid Jonkhart09-09-2015
Bestelbus ombouwen naar camper. Na lang zoeken en veel camperbouwers hebben bezocht uitgekomen bij Ambachtsheercamperverhuur. In overleg met de Hr. Ambachtsheer besloten welke bus het meest geschikt was voor ons. Gezamenlijk gezocht naar de goede bestelbus,vele gesprekken volgde over prijs en indeling en de materialen. Na 2 maanden was de bus klaar en prima afgewerkt en meteen op vakantie en alles werkte zoals het hoort,echt een aanrader. Zeer zeker de moeite om bij dit bedrijf te gaan kijken als je een camper wil laten bouwen.
Dhr. Ankie en Jos Koks03-07-2015
Net terug van een geweldige reis met de Genesis 46 Schitterende camper met erg veel bergruimte binnen en die erg comfortabel is, vooral de bedden. Ook de service is erg goed. Voor herhaling vatbaar!!
Dhr./mevr. Dennis,Yvonne Rick en amber van Garderen18-06-2014
We hebben met Pinksteren met ons gezin,de camper Genesis 59 uitgeprobeerd.Het was echt super leuk!We Hadden heel mooi weer en een hele leuke camping.Ideaal zo met een camper.Huub en Klazien bedankt voor de lekkere wijn en de goede service!Hopelijk weer tot volgend jaar.
Dhr./mevr. Ellen & Henk van Tilborg04-10-2012
Onze 4de campervakantie zit er helaas ook weer op. Dit keer zijn we met de Challenger Genesis 43 op pad geweest. Heerlijk door de Moezel, Vogezen en Elzas getoerd. Ook dit keer heeft de camper ons niet in de steek gelaten en hebben we genoten van de fraaie wegen in deze gebieden. De plannen voor de zomervakantie krijgen ook al vorm: Door de Pyreneeën van west naar oost crossen! Wij kunnen niet wachten....
Dhr./mevr. Van Wingerden30-06-2012
Ik kan niet anders dan positief zijn!! Na 3 weken toeren door Noorwegen en Zweden zijn wij helaas weer thuis. Wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft dat camperen. Huub & Klazien, we hebben genoten van jullie gastvrijheid, service en niet te vergeten van jullie prachtige camper!!! Wellicht tot volgend jaar.....
Dhr./mevr. Ellen & Henk van Tilborg28-06-2012
Wij zijn weer terug van 3 weken camperen met de nieuwe Challenger Genesis 46. We hebben weer genoten van ons vrije vakantieleven en hebben weer probleemloos zo'n 3.200 km door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië getoerd. Helaas is het al weer voorbij maar in september gaan we weer 10 dagen naar de wijnfeesten aan de Moezel; we zijn al aan het aftellen ;-)
Dhr./mevr. Ellen & Henk van Tilborg12-03-2012
Wat een prachtige website! Onze complimenten. En ja, een reactie plaatsen willen wij als "vaste" klant graag doen. Wij hebben in 2011 2x een camper gehuurd bij Huub & Klazien. Het was genieten met een hoofdletter. Dit kwam mede door de prachtige camper en perfecte service van de verhuurders. Daarom hebben wij ook voor dit jaar weer een camper gehuurd. Over een paar maanden vertrekken wij voor 3 weken met de nieuwe Challenger Genesis 46. We dromen er nu al van! Wij bevelen Ambachtsheer Camperverhuur meer dan van harte aan! Huub & Klazien: ga vooral zo door!
©2012 Ambachtsheer